Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Ouders leren coachen én kindertolk worden?

Je werkt nu met kinderen in het onderwijs, in de kinderopvang, als kindercoach of misschien zelfs wel in een heel ander beroep.

Je voelt dat er vaak meer schuilgaat achter het gedrag van een kind en hebt het verlangen om ouders te gaan coachen, om hen deel van de oplossing te laten zijn. Dat kan op een prachtige manier als kindertolk, werkend met de PresentChild methode. Dan kun je datgene wat het kind met zijn/haar gedrag uitdrukt, heel concreet en rakend voor ouders vertolken. Voorbij de opvoedtrucs, voorbij het gedragsniveau ga je met ouders de diepte in. 

Wil je weten hoe een kindertolk dat doet en hoe je ouders op zo'n manier leert coachen dat het kind er ook profijt van heeft? Wil jij bijdragen aan gelukkige gezinnen en een generatie kinderen die echt gehoord wordt?
Wil jij een nieuwe carriere beginnen in dit werkveld? 

Meld je dan aan voor deze - gratis - informatiebijeenkomst op vrijdag 26 juni om 10 uur waar we vertellen hoe jij met een concrete, praktische en unieke methode ouders kunt gaan coachen. We gaan inhoudelijk in op het kindertolken. Verder vertellen we over de opzet van de training 'Coachende vaardigheden voor kindertolken' die we vanaf september 2020 zowel in Baarn (NL) en Wijnegem (B) zullen gaan geven.

Nieuwsgierig geworden? Je bent welkom!
Schrijf je nu in voor de informatiebijeenkomst.


 

Presentatie door:
Janita Venema en Marga Huis in 't Veld.

Marga is trainer van de training: Coachingsvaardigheden
voor aanstaande kindertolken.


Deze training is een product van trainingbureau Zienderogen Beter van Janita Venema: initiator
van de PresentChild methode, schrijfster van het boek 'Het Fluisterkind', kindertolk en trainer bij de Training tot Kindertolk. 

Deel dit webinar